Home » Artikelen » Kanker een noodoplossing?

Kanker een noodoplossing?

Allereerst is het op dit moment augustus 2019 en al ruim 11 jaar na de diagnose. Ik leef nog altijd! De kanker is nooit helemaal verdwenen en stak heftig zijn kop op begin van dit jaar, maar ook toen heb ik niet gekozen voor chemotherapie of bestraling. Ik ben nog harder gaan studeren en heb al mijn puzzelstukje opnieuw gerangschikt.

Dit heeft opnieuw tot een doorbraak geleid, die ik in nog meer te verschijnen artikelen uitgebreid en in detail zal delen. Voor nu is het voldoende dat ik alleen deel wat je alvast op het juiste pad kan zetten. In het artikel komen aan bod; de relatie hormonen en kanker, ijzerbinding en oxidatieve stress, hepcidine als regulerend hormoon en kanker als opslag van gifstoffen. Lees verder

3 Responses so far.

 1. Herbert Kaptein schreef:

  Wat een fantastisch doorwrocht verhaal weer. Veel respect hiervoor. Het duizelt me, en ik zou het stuk, met daarbij alle referenties en verwijzingen, meerdere keren moeten lezen om alles inhoudelijk te verinnerlijken.
  Gelukkig is de algehele strekking me duidelijk en ben ik blij met de 10 samenvattende punten aan het eind. Daaraan zou ik nog een 11e willen toevoegen: Vermijd mentale en geestelijke stress en leef het leven in harmonie met jezelf en je omgeving.
  Als iedereen dat zou doen zou er ooit een dag komen dat dankbaarheid een vanzelfsprekendheid is.
  Veel geluk op je pad en succes met je hopelijk definitieve herstel!

  • Linda Woudstra schreef:

   Beste Herbert! Ja, het belangrijkst vergeet ik dan inderdaad weer te zeggen hahaha, dank voor de aanvulling!!! Het begint allemaal met ons verwrochte dee over wie we zijn en waarom we hier zijn, het lijden van de mensch…er zijn prachtige toneelstukken, muziek, liedjes en boeken uit ontstaan…allemaal om onszelf troost te bieden. Het grootste lijden van de mens, is het lijden dat hij vreest…
   Dank nogmaals voor je reactie!!

 2. Menno schreef:

  Ik ben heel benieuwd of je gelopen zou zijn met het onderzoek van Dr. Bob Beck. Meer info hier: https://www.youtube.com/watch?v=a2Qlk6_e_f0

  Het gaat om een bloedpulse apparaat en een coloidaal zilver generator en een magnetische pulser. Samen is dit tot het ‘bob beck protocol’ gesmeden waarmee deze man belangrijke resultaten heeft geboekt bij honderden patienten in de jaren negentig.

  Ik heb alle apparaatuur mocht je intresse hebben.