Home » Wie ben ik?

Wie ben ik?

In 2008 kreeg ik de diagnose borstkanker. Behalve twee borst besparende operaties, zag ik af van de standaard behandelingen. Ondanks dringend advies van mijn artsen, heb ik niet voor chemo, bestraling of tamoxifen als behandeling gekozen.

Sindsdien zoek ik onafgebroken naar de oorzaak van kanker in de rotsvaste overtuiging dat genezing mogelijk is zonder de in mijn ogen draconische, reguliere methoden. In plaats daarvan experimenteer ik met alternatieve therapieën. Om anderen die omvangrijke zoektocht te besparen heb ik mij in 2016 voorgenomen om mijn ervaringen en kennis op te schrijven en te delen. Zodat iedereen die mijn pad wil volgen veel sneller dan dat ik dat kon, het kaf van het koren kan scheiden. Want er zijn wel degelijk duidelijke handvatten voor jouzelf om erachter te komen wat jou kan helpen om je gezondheid te herstellen! Het hele relaas van mijn verhaal dat begon in 2008, is opgenomen door Tamara Straatman.
Om een beeld te krijgen wie ik ben, nodig ik je graag uit om onderstaande video te bekijken:

Update september 2017: Deze video is opgenomen in april 2016. Inmiddels is mijn tumor in remissie en ben ik bijna helemaal hersteld!

Op deze site kun je mijn visie lezen over wat ik denk dat kanker is. Klik daarvor door naar het artikel “wat is kanker“.

Op deze website kun je op drie manieren hulp krijgen bij jouw genezing!

  1. Via artikelen en e-boeken. De achtergronden van mijn studie kun je lezen in de artikelen en e-boeken, die ik hier zal publiceren en voor iedereen vrij toegankelijk zijn. Schrijf in de rechter kolom of onderaan de pagina in voor updates!
  2. Een coachingsafspraak maken. Ook nodig ik je uit om een afspraak te maken voor een persoonlijke coachingssessie. Dan help ik je te ontdekken wat stress met je lichaam doet en hoe je het zelf kunt oplossen. Klik hier voor meer info
  3. Dieet adviezen. En ik wil je graag inspireren met bij jouw passende dieet adviezen. Als jouw lichaam weer in balans is, heeft kanker geen kans meer! Schrijf in de rechter kolom of onderaan de pagina in voor updates!

Met deze website hoop ik de kennis en informatie die ik op mijn zoektocht ben tegengekomen, over te brengen aan andere vrouwen met borstkanker en hen te inspireren om zelf ook op zoek te gaan naar de oorzaak van kanker.

Met bescheiden trots hanteer ik de voorzittershamer bij Stichting Innovatie Kankerpatiënten Zorg. InKaZo staat voor Innovatie in KankerpatiëntenZorg en is een initiatief van 4 betrokken vrouwen die zich zorgen maken om de kwaliteit van de zorg aan kankerpatienten in Nederland. Zij willen zich inzetten om de resultaten van de gangbare behandelmethoden bespreekbaar te maken op het gebied van genezing of de kans daarop en de bijwerkingen. Voorts willen zij een dialoog op gang brengen over de vrijheid van therapiekeuze voor patiënten en arts. Opdat er gezocht wordt naar innovatieve manieren om de effectiviteit, duurzaamheid en kwaliteit van de kankerpatiëntenzorg in Nederland te verbeteren.

Op mijn blog loopt al een tijdje een enquete met de vraag; Wat denk jij dat kanker is?

Wil je deze ook invullen? Klik door naar: Kanker enquete.

Liefs Linda