Home » Succesverhalen!

Succesverhalen!

Het belangrijkste voor jou en mij is denk ik te weten, dat anderen ons zijn voorgegaan in hun genezing! Daarom wil ik hier graag een speciale pagina aanmaken voor alle mensen die ik ben tegengekomen in het echte leven of online, die zijn genezen of veel langer hebben geleefd dan de prognose die ze kregen! En natuurlijk willen we dan ook weten hoe!

André Hartel kreeg in 2010 de diagnose terminaal longkanker. Beide longen met uitzaaiingen in de lymfeklieren. André weigerde de aangeboden, palliatieve chemotherapie en overwon met alternatieve therapieën zijn kanker. Lees zijn verhaal hier en ook André heeft een boek geschreven “Doodmoe van kanker

Annette Schulte (1960) kreeg in 2012 borstkanker. Er zit een tumor van 3×3 cm diep in haar rechterborst. Ze krijgt het advies haar borst te amputeren, maar kiest daarintegen voor alternatieve therapie. Bij haar heeft het wegnemen van stress met EFT haar het meeste geholpen. Haar website deommekeer.net is niet meer online.  Annette heeft mij altijd enorm geinspireerd dat genezing puur vanuit de mind of de ziel mogelijk is. Ze werkt nu nog als coach en haar site is nog een klein stukje van haar verhaal terug te vinden! Lees het hier.

Katja Swager kreeg op 31 jarige leeftijd baarmoederhalskanker, ze gaven haar nog 6 weken en genas zichzelf. Haar verhaal is hier te lezen! En ze schreef er een boek over Leren leven als een elastiekje.

Anneke Smit-Boerma kreeg in maart 2011 de diagnose longkanker met uitzaaiingen in haar hele lichaam. Haar prognose was nog 2 maanden, met chemo misschien nog een maand langer. Met alternatieve behandelingen maar bovenal door haar grote liefde voor het leven wist zij nog meer dan 5 jaar te overleven. Op 11 april 2016 5 jaar na haar diagnose is zij helaas toch nog overleden. Ze heeft in die jaren een geweldig uitgebreide website gemaakt, “Kanker, hoe verder?” waar je van alles kunt lezen over alternatieve therapieen. De website wordt nog beheert door Henk Fransen.

Heb je suggesties laat het mij dan weten en stuur mij een email met jouw verhaal of je tip!