Home » Persoonlijke Coaching

Persoonlijke Coaching

Ben je op zoek naar persoonlijke coaching bij je genezingsproces? Wil jij je verhaal met me delen en hulp bij het maken van keuzes? Dan ben je op deze site op het juiste adres. Om dat goed te doen, moet ik eigenlijk heel veel van jouw lichamelijke en geestelijke conditie en je geschiedenis weten. Als je weleens naar House kijkt weet je dat een goede anamnese onontbeerlijk is! Dit is nu precies wat vaak helemaal ontbreekt in de kanker diagnostiek.

Via mijn blog onderhoud ik met veel mensen contact over alles wat zij en ik zoal tegenkomen in de media en door eigen onderzoek. Zo kan iedereen meelezen en leren van de ervaring van anderen. Dat is ook de plek waar je moet zijn als je voor mij een vraag hebt over supplementen of mijn mening wilt horen over een bepaalde anti-kanker therapie. Hier op deze site is daarvoor geen ruimte en ga ik met mensen die daar aan toe zijn, de diepte in.

Jouw verhaal staat bij mij centraal

Ik heb in het verleden vaak mensen telefonisch te woord gestaan, maar dat bevalt me eigenlijk helemaal niet. Omdat we elkaar niet in de ogen kunnen kijken, ontstaat niet de juiste sfeer om hele belangrijke kennis met elkaar te delen.

Ik wil je daarom uitnodigen om bij mij thuis af te spreken in Garderen. Ik woon in een prachtige omgeving waar je al vanzelf tot rust komt. Ook heb ik gemerkt dat het niet lukt om alle informatie in een sessie uit te wisselen en daarom wil ik altijd 2 afspraken met je maken. Eerst een intake en in het tweede gesprek gaan we dan je trauma’s aanpakken.

rustgevende natuur in Garderen

Ik heb daarvoor elke week de woensdag vrij gemaakt voor de intake gesprekken en de vrijdag erop doen we dan de trauma coaching. Ik kan maximaal 2 persoonlijke gesprekken per dag inplannen. De sessie duren op woensdag en vrijdag steeds 3 uur:

  • Ochtend sessie van 10-13 uur
  • Middag sessie van 14-17 uur

Wanneer ik je aanvraag binnen krijg neem ik contact met je op om de definitieve datum met je af te spreken. Dat kan meestal al op korte termijn. Wanneer er veel aanvragen zijn kijk ik of ik op een andere dag tijd voor je kan maken.

WAT KOST EEN COACHING SESSIE? 

Ik vraag €150 incl. BTW voor een sessie. In principe heb je in de twee sessies zoveel geleerd, dat je dit zelf thuis in de praktijk kunt brengen. En je je veel zekerder gaat voelen bij je keuzes.  We kunnen uiteraard ook nog een vervolg afspraak maken.

Ik ben daarnaast erg blij met elke donatie die je kunt doen aan mijn stichting INKAZO (Innovatie Kanker Zorg).

 


WAT JE KUNT VERWACHTEN

Het intake gesprek

Als voorbereiding vraag ik je om je levensgeschiedenis en het verloop van je ziekte in maximaal 2 A4’tjes toe te sturen. Een sessie duurt doorgaans 3 uur. In het eerste half uur nemen we tijd om de reden van je bezoek en je verwachtingen te bespreken. Daarin komt ook al een deel van je (ziekte) geschiedenis ter sprake. Ik hoor graag ook nog in je eigen woorden wat er met je is gebeurt tot nu toe en wat je daarbij voelt.

In het tweede uur ga ik je vertellen wat kanker eigenlijk is en hoe het naar mijn mening kan ontstaan door langdurige stress. Ik leg je uit hoe het lichaam werkt en wat het nodig heeft om goed te functioneren, zodat je straks zelf ook begrijpt waar je op kunt letten wanneer je iets voelt in je lichaam of welke dieet keuzes bij jou zouden kunnen passen. In veel gevallen is het erg nuttig wanneer je partner meekomt naar de intake. Dat is niet alleen handig omdat hij/zij dan ook zelf zijn vragen kwijt kan, maar ook omdat jullie dan op hetzelfde kennis niveau komen te staan en dit belangrijk is wanneer je je keuzes of twijfels met elkaar wilt kunnen bespreken.

In de laatste 1,5 uur gaan we de kern van jouw probleem proberen te lokaliseren. Vrijwel alle ziekte komt voort uit stress en daaronder ligt helaas vaak een negatieve emotie; die van angst. We gaan samen bespreken welke angst in jouw situatie een rol zou kunnen spelen. Ik probeer je dit zoveel mogelijk zelf te laten ontdekken en kan als je ervoor openstaat, laten zien hoe dit je zelfbeeld of keuzes in het hier en nu kan beïnvloeden.  Om je kansen om te genezen te optimaliseren, moet je onder ogen willen zien hoe je jezelf dwars kunt zitten en misschien zelfs saboteert. Omdat ik het zelf allemaal ook heb meegemaakt weet ik als geen ander hoe moeilijk het is jezelf onder ogen te zien en de motivatie te vinden om je gedrag te veranderen.

We ronden de sessie af met een persoonlijk dieet advies dat je meekrijgt om betere voedingskeuzes te maken en je daar ook veilig bij te voelen. Eventueel aangevuld met nuttige supplementen.

Wat wil ik met je bereiken in deze eerste sessie? Ik wil je graag van je directe angst afhelpen, de angst voor kanker, de angst voor wat je op je bord legt en eet en je angst om je eigen gevoelens bespreekbaar te maken. De meeste mensen die bij mij langs komen gaan heel wat vrolijker de deur uit dan dat ze kwamen!

De trauma behandeling

Op de tweede dag, liefst de vrijdag volgend op jouw intake gesprek, gaan we met de daadwerkelijke trauma behandeling aan de slag. Om je in te lezen heb ik een artikel geschreven. (de link komt hier te staan als het af is 🙂 Hoe het brein eigenlijk met ons lichaam samenwerkt en waarom gebeurtenissen uit het verleden zo’n impact op ons kunnen hebben. Het is handig om dit vooraf alvast te lezen.

Om te genezen is minimaal een gedragsverandering noodzakelijk. De spanning die je voelt en je genezing in de weg staat, kunnen we met verschillende technieken oplossen. Daarbij gebruik ik een soort mix van meditatie en hypnose om het probleem te lokaliseren en nemen we het weg met EFT. Je oude overtuigingen worden dan vervangen door je nieuwe positieve gevoelens. Je zult zien dat je je daarna opgelucht zult voelen.

Lees voor je komt alvast wat EFT is en kijk het filmpje van de ontdekker Gary Craig. Klik hier: EFT voor trauma heling

In het laatste half uur proberen we concreet af te spreken wat je zelf kunt gaan doen om positiever over jezelf of je keuzes te gaan denken.

Wil je een afspraak maken?