Home » Contact

Contact

Heb je een vraag of opmerking, die ook voor anderen ook relevant is?

Ik wil graag zoveel mogelijk alle vragen en antwoorden zichtbaar maken, zodat we alle kennis met elkaar daar kunnen delen! Er komen zo ontzettend veel vragen op mij af via mail, Facebook en gelukkig ook vooral via mijn blog, dat ik ze soms onmogelijk allemaal kan beantwoorden. Als je je nog aan het oriënteren bent of iets gelezen hebt, waar je vragen over hebt, verwijs ik je graag door naar mijn blog. Gelukkig zijn er daar ook veel lezers actief die op elkaars berichten reageren en belangrijke informatie delen. Dit helpt mij enorm en geeft mij ook elke keer weer nieuwe inzichten en informatie. Ik juich dat dan ook van harte toe! Klik door naar mijn blog!

Kan jouw vraag niet wachten? Vul dan hier het contactformulier in:

    PERSOONLIJKE AANDACHT MET THEE OP DE BANK?

    Soms is dat echter niet mogelijk en willen mensen graag hun verhaal met me delen en hulp bij het maken van keuzes. Om dat goed te doen moet ik eigenlijk heel veel van jouw lichamelijke en geestelijke conditie en je geschiedenis weten. Als je weleens naar House kijkt weet je dat een goede anamnese onontbeerlijk is!

    Ik heb in het verleden vaak mensen telefonisch te woord gestaan, maar dat bevalt me eigenlijk helemaal niet. Omdat ik iemand niet kan zien ontstaat niet de juiste sfeer om hele belangrijke kennis met elkaar te delen. Ik wil daarom aanbieden om een afspraak te maken om bij mij thuis af te spreken in Garderen. Als je denkt dat dit iets voor je is, lees dan eerst mijn consult pagina.