Home » Lezingen » Een nieuwe visie op kanker

Een nieuwe visie op kanker

Op deze site kun je mijn visie lezen op wat ik denk, dat kanker in ieder geval bij mij, heeft veroorzaakt. Ik heb ook een hypothese ontwikkelt op de vraag: “Waarom ontwikkelt een lichaam kankercellen?” en “Wat is eventueel het nut van kanker?”

Ik heb in 2017 twee fantastisch lezingen mogen verzorgen, om mijn visie daarop te mogen toelichten! 11 November mocht ik voor 300 leden, mijn kankerhypothese uiteen zetten bij de Moerman Vereniging en 25 november heb ik dat nogmaals gedaan in de natuurwinkel van mijn vriendin Hieke Kammenga in Joure. Beide keren heb ik heel enthousiaste reacties mogen ontvangen!

 Ik denk dat we het er wel allemaal over eens kunnen zijn, dat de huidige reguliere en alternatieve kankerbehandelingen onvoldoende succesvol zijn.

Ter voorbereiding op de lezing bij de Moerman Vereniging is een interview opgenomen, waarin ik mijn visie op kanker en mijn hypothese wat kanker is, deel.

Ik hoop dat dit velen zal helpen om met een frisse blik naar de oorzaak en reden van kanker in ons lichaam, te kijken. Ik heb zeker nog niet alle antwoorden, voor alle kankers en alle situaties, maar het is een stevig begin om op een constructieve andere manier naar het fenomeen kanker te kijken. Want wat je ook van mijn visie vindt, ik denk dat we het er wel allemaal over eens kunnen zijn dat de huidige behandelingen onvoldoende succesvol zijn. Kennelijk komt dit omdat we het fenomeen nog onvoldoende begrijpen, om het ook effectief te kunnen oplossen. Ik hoop met mijn inzichten en ervaringen daar een bijdrage aan te mogen leveren. Ik hoop van harte dat het de wetenschap op  een nieuw spoor kan zetten.

Maar veel belangrijker vind ik het dat elke patient die nu met kanker worstelt, een perspectief geboden kan worden en opnieuw hoop kan vinden om door te blijven zoeken naar jouw oplossing.

Wil je ook eens een lezing bijwonen? Schrijf je dan in op deze site of klik hier voor de agenda.

Comments are closed.